Tvarovanie, brúsenie a leštenie otvorov v kameni

Nástrojov na opracovanie veľkých alebo rovných plôch je na našom trhu dostatočné množstvo, aby si remeselník mohol vybrať. Avšak nástrojov na opracovanie dier alebo ťažko dostupných miest je už menej. Preto sa v nasledujúcom článku venujeme produktom, ktoré značne uľahčia opracovanie materiálu v ťažko prístupných miestach.

 

 

BRÚSNY VRTÁK M14 pre ručné stroje

Viac ako text prezradí o danom produkte video.  Diamantový vrták určený na prácu za sucha má po obvode tela nanesený syntetický diamant, vďaka čomu slúži nie len ako vrták do kameňa ale aj ako brúsny valec. Je len na Vás ako ho využijete.

Brúsny vrták sme testovali u talentovaného kamenosochára Vladimíra Janáka, ktorému sa nástroj tak zapáčil, že s ním pracuje naďalej. Jeho Tvorbu môžete sledovať na FB profile Kamenná Ruža

Po obvode nanesená brúsna plocha umožňuje dotvarovať otvor do požadovaného tvaru.

 

 

 

 

BRÚSNE A LEŠTIACE VALCE pre ručné stroje a pre CNC

Ak máte otvor v požadovanom tvare a potrebujete ho povrchovo upraviť, použite niektorý brúsny alebo leštiaci valček z ponuky.

 

V ponuke na diamantovykotuc.sk nájdete širokú ponuku brúsnych a leštiacich valcov.

 

ADAPTÉR – PREDĹŽENIE M14

Potrebujete sa dostať hlbšie do materiálu ako Vám umožňuje uhlová brúska? Na tento účel sme vyrobili predĺženie so závitom M14 (pre bežné uhlové brúsky).

Predĺženie má 70mm a ak Vám je táto dĺžka málo, môžete ich nadpojiť viac, aby ste dosiahli potrebnú hĺbku

Späť do obchodu